PAM KESKOLAISTEN AMMATTIOSASTO 007            

 

AMMATTIOSASTON JÄSENEDUT

ANSIONMENETYS

Liiton järjestämille ay-toimintaa käsitteleville kursseille osallistuville ansionmenetyksen ja matkakustannukset korvaa ammattiosasto niiltä osin, mitä liitto ei korvaa.

 

KURSSITUET

Ammattiin liittyviä kursseja tuetaan johtokunnan harkinnan mukaan 20 % / kurssi. Tuki on kuitenkin enintään 200 euroa ja myönnetään kussakin tapauksessa esitetyn vapaamuotoisen hakemuksen perusteella. Hakemuksessa on mainittava kurssin järjestäjä, kurssin nimi, aika, paikka ja hinta. Mikäli hakemus hyväksytään, suoritetaan maksu hakijalle maksettua kurssitositetta vastaan. Tuki annetaan jäsenelle kahdesta (2) kurssista vuodessa.

 

URHEILU-, KULTTUURI- ja HYVINVOINTITUKI

Jäsenten käyntejä kulttuuri- tai urheilutapahtumissa ja ostamia kirjoja tuetaan 10 eurolla / maksutosite (Muista pyytää maksutosite/kuitti!) Myös käyntejä fysikaalisissa hoidoissa, kuten hieronnassa, tuetaan 10 eurolla / maksutosite. Alle 15 euroa maksavista lipuista, fysikaalisesta tai kirjoista tukea ei anneta. Jäsen voi saada vuodessa kuusi (6) tukea.  Tukea ei makseta oppikirjoista eikä se koske ryhmiä.

 

 

Kurssi- ja kulttuuritukea koskevat maksetut kuitit toimitetaan pankki,jäsennumero ja nimi tietoineen     Kimmo Riikoselle kv2 Hakkila  kyytitie 31 01380 Vantaa. kimmo.riikonen@kesko.fi

 

HUOM! Kaikki edellä mainitut tuet koskevat vain osasto 007 jäseniä.

 

Jäsenedut

Osaston jäsenilleen tarjoamien etujen lisäksi PAM tarjoaa kaikkien osastojensa jäsenille kymmeniä jäsenetuja edullisista lehtitilauksista lomamatkoihin ja hinnanalennuksia silmälaseista vakuutusmaksuihin.
Tarjolla on myös lukuisia koulutuksia työssäjaksamisesta edunvalvontaan. Lue lisää.